torsdag 19 mars 2009

Hålfot vs. Häl

Jag får skavsår av mina bästa promenix-skor, inte så himla peppande. Det är däremot vädret idag. Sol, inte sketamycket blåst vad det verkar och några plusgrader. Nu blir det till att tejpa hälarna och kliva i ett par Converse istället för de hälätande sattygen.

2 kommentarer:

Mia sa...

Haha, dyker "blixten" upp igen så tycker jag vi slår ner honom istället ;P
Arraksboll låter lockande, men jag luktar nog åt en semla, en stor fet tjock semla.. Har inte ätit nån i år, men suktat efter dem alldeles för länge!

Jaja, ska väl överväga facebook dåh :P Men jag har typ fobi mot att "lära mig" nya communitys.. Ack vad livet kan vara hårt :P

Och skoskav suger! Jag har gett upp hoppet om att någonsin gå in skor, har typ alltid på mig plåster.. Jag vet inte om jag har extra sköra fötter, eller är väldigt dålig på att köpa skor :S
Men tacka vet jag Converse! Vad vore livet utan dem :D

Ha det bäst! Ses imorgon :)

jessica sa...

Hehe, jag ska göra några extra armhävningar ikväll ;)

Åh, jag vet av erfarenhet att de har stoora semlor, så stora att jag blev alldeles rädd! Men du kan nog klämma en ska du se :) Arraksbollarna är också gigantiska, så vi kanske kan rulla hem ihop!

Men fejjan är typ ny för alla nu, dom har gjort om så om du går med nu kommer du vara lika förvirrad som oss! Perfekt :)