fredag 7 mars 2008

Ett inlägg kan börja på ett sätt och sluta på ett annat

Kvällens Så ska det låta bjöd på vad jag vill kalla, kvalitétsunderhållning. Främst från Stefans (han som titt som tätt bidrar med schyssta stämmor!) lag där Amy Diamond och Fredrik Swahn ingick. Den där Fredrik alltså, vilka röstresurser! Underhållning var ordet. Förra veckans torrbollar i form av Melodifestival-gitarrplinkande-kan-inte-sjunga-Marie och den där smilfinken Sonja Aldén vars verbala utläggningar tog halva programtiden fick mig mindre road. Om alls.

Synd bara att både Max Martin och Per Gessle fick skörda sin del av kvällens frukt. Men kul att jag snabbt som pilen satte Queens We will rock you. Jäj!

Och i säsongens sista Robins försökte Felix Herngren få en vettig liten kille att "ta vara på sin ungdom och framgång". Björn Gustafsson är väl kapabel till att välja sällskap och sysslor själv. Bara för att någon är en ung kille så betyder det väl inte att sex är det enda han borde tänka på. Tröttsamt. Och så fick killen försvara sig, och förklara varför han förlorade oskulden när han var 20 (vilket tydligen är väääldigt sent enligt vissa). Lägg ner.

Kan vi inte sluta anta att alla män styrs av en omättlig sextörstan? Det är ju bara nedlåtande, mot alla parter.

Inga kommentarer: