söndag 20 juli 2008

Badrums-Benno

Ha ha, nu får ni en ful bild igen. Men ärligt, det går snabbare att dra fram mobilen och sätta i sladden i min dator och vips. Det andra sättet är bättre, snyggare och betydligt trevligare dock. Jag lovar fina bilder inom en snar framtid. Om inte för er skull, så i alla fall för min egen. Det känns som en evighet sen jag sist höll i kameran, tryckte av och redigerade. Mmm, saknar.

Men det var ju inte det som var grejen med det här inlägget. Vi har ju som synes två CD-pelare till salu, men den svarta behöll vi för oss själva. Vår lägenhet är sketabra på många sätt och vis, men badrummet är dess akilleshäl. Ingen förvaring of what so ever. Förutom det omåttligt opraktiska skåpet över handfatet, i vilket man inte ens kan justera hyllplanen. Förra hemmets badrum var större och hade plats. Liksom det förrförra, men det var å andra sidan varken jättefräscht, snyggt eller trevligt.

Efter en lång utläggning, så till huvudrätten: nu har vi alltså lite förvaring där inne. Tack, Benno.


Och hm, nä, den silvriga kakelplasten blev visst inte inhandlad den där dagen. Det blir nog av i helgen, när alla andra är ute och bränner kosing.

Inga kommentarer: