onsdag 4 november 2009

Till sjuklingen.

Min vän Anneli är lite krasslig, och då jag precis viftat med sushikortet i hennes ansikte känner jag mig lite elak. Så Anneli, här kommer ett hett (hö hö) tips på förkylningsbot! Och orkar du inte köpa färsk ingefära är det helt okej med torkad. ;) Häll i så mycket honung du vill också, kryyya!




5 kommentarer:

Matilda sa...

Sushikortet? Är det ett foto på en sushitallrik, eller är det ett presentkort på sushi? (Önsketänkande det där sista kanske)
;-)

Tack så jättemycket för din kommentar, det är alltid lite extra roligt nämligen när folk som läst ett tag, men aldrig kommenterat, gör det! Det gör mig glad! Så tack! Och kul att du gillar den!

Anneli sa...

Haha vad söt du är! :) Får nog ta och prova det där! Ingefära är ju dock ingen favorit, men vad gör man inte för hälsans skull! :)
Tack gullunge! <3

jessica sa...

Ingefära är guld värt. Funkar mot allt ;) Tänk på det, nästa gång du äter sushi, hi hi. Nu får Per pyssla om dig ordentligt! <3

Lovisa sa...

sv: haha ;D Tänk så det är ibland. Man kan helt missa något.
Jadu, man blir nästan upphetsad över hur bra pennorna är, haha! ;)

92 NYANSER?!?! Herre min skapare, hur ska detta gå?? Måste ju ha ALLA! :O

Lovisa sa...

sv: glömde säga:

Bra sjuklingstips! :) Och GRYMT snygga bilder! Du är riktigt duktig! Jag brukar va rätt kräsen med foton (tycker alla plåtar likadant) men dina bilder berörde :)